Militærkuppet i Myanmar

Det har vært militærkupp i Burma/Myanmar. Ettersom vi støtter Gyaw Gyaw følger vi naturlig nok situasjonen, og som vanlig får vi god informasjon fra Line Ramstad. Se hennes ferske orientering i linken nederst på siden.
 


Hei kjære dere.

Som dere sikkert har fått med dere har det vært militærkupp i Burma/Myanmar. Vi følger naturlig nok situasjonen tett, og som vanlig får vi mer informasjon i Norge enn de gjør langs grensa. 

Dette kuppet er overraskende, men det kommer ikke som noe sjokk og dette har jeg forsøkt å forklare i et litt annerledes nyhetsbrev der Burmas historie er det vesentligste. 

Jeg regner også med dette gir dere noen spørsmål om arbeidet vårt fremover, og utdyper derfor også det i brevet. 

Vil si litt kort om det her også. Dette kommer som sagt ikke som noe sjokk på oss, det er en situasjon vi alltid har vært forberedt på og alltid må forholde oss til. Selv om situasjonen de siste årene har bedret seg, har det samtidig variert hvor bra det har gått på nasjonalt og regionalt nivå, og faren for tilbakefall i demokratikampen, har hele tiden vært der. Det er derfor vi jobber jevnt og trutt, helt lokalt og med langsiktige mål, slik at vi alltid kan tilpasse arbeidet vårt til gjeldende situasjon, ikke gjøre skade, men bidra til det beste for å løfte utdanning i området slik det til enhver tid ser ut. Og det håper vi å fortsette med i mange år fremover.


Hilser så mye fra gjengen i Noh Bo. 


Line

 

Her kan du lese hele orienteringen fra Gyaw Gyaw og Line Ramstad. 
 
Kronerulling for Stein Ove Berg minnesmerke

27. april 2021

Kronerulling for Stein Ove Berg minnesmerke

Etter oppslaget i Romerikes Blad om minnesmerke for Stein Ove Berg, har mange spurt hvordan de kan bidra. Bruk denne kontoen: 1870.41.30747 for uavkortet bidrag til kronerullingen. Eventuelt kan du også bruke Vippsnr 133256..

Stein Ove Berg fortjener virkelig å bli hedret!

25. april 2021

Stein Ove Berg fortjener virkelig å bli hedret!

Romerikes Blad har skrevet en artikkel om arbeidet for å få satt opp et minnesmerke av Stein Ove Berg i Kløftaparken. På bildet ser vi initiativtakere fra Kløfta Vel, Kløfta Rotaryklubb og Vocus viseklubb.

Kløfta Rotaryklubb gir kr 5.000 til påske-aksjon

2. april 2021

Kløfta Rotaryklubb gir kr 5.000 til påske-aksjon

Påske-aksjonen "Sammen for 2040" er en frivillighetstjeneste med fokus på innbyggere bosatt på 2040 Kløfta. Hensikten er å hjelpe folk som har vansker med å komme seg gjennom påskehelgen.

Militærkuppet i Myanmar

6. februar 2021

Militærkuppet i Myanmar

Det har vært militærkupp i Burma/Myanmar. Ettersom vi støtter Gyaw Gyaw følger vi naturlig nok situasjonen, og får som vanlig god informasjon fra Line Ramstad. Her kan du lese hennes ferske orientering.

Tragedien i Ask, Gjerdrum

2. januar 2021

Tragedien i Ask, Gjerdrum

Kløfta Rotaryklubb har medlemmer fra Gjerdrum, Ullensaker og Sørum. Heldigvis er ingen av våre medlemmer i Gjerdrum savnet. Alle er likevel sterkt berørt av det som har skjedd.

Utsatte møter

7. november 2020

Utsatte møter

Myndighetene anmoder oss å "holde seg mest mulig hjemme" framover. I tillegg har Ullensaker kommune kommet med tilstramninger mot corona-pandemien. Dette påvirker vår møtevirksomhet, og inntil videre er alle møter utsatte.

Nyhetsbrev fra Gyaw Gyaw

4. november 2020

Nyhetsbrev fra Gyaw Gyaw

Her er et nyhetsbrev til Rotary fra Line Ramstad i Gyaw Gyaw-prosjektet som vi støtter. Bildet til venstre er av den engasjerte foredragsholderen da hun besøkte klubben høst.

Mini-Oktoberfest

13. oktober 2020

Mini-Oktoberfest

Mandag 12. oktober ble det arrangert en mini-Oktoberfest i klubben. Covid-19-reglene ble selvsagt godt ivaretatt. Det ble også tatt opp et nytt medlem denne kvelden, Ingeborg Gresaker.

Stein Ove Berg-konserten avlyst igjen

26. august 2020

Stein Ove Berg-konserten avlyst igjen

Fellesprosjektet «Stein Ove Berg på sokkel» må dessverre nok en gang avlyse konserten på Kløfta Vel. Først var det konserten 15. mars, og nå 6. september. Årsaken er åpenbar. En konsert med mange tilhørere er ikke tilrådelig i disse koronatider.

Jan Erik Holter ny president på sommeravslutningen

26. juni 2020

Jan Erik Holter ny president på sommeravslutningen

Mandag 29. juni 2020 var dette Rotary-året omme og da inviterte Tone Merete Skaar til hyggelig samvær hjemme på gården «Uranienborg» der hun bor sammen med sin familie.

se Kløfta Rotary på Facebook

Møteinformasjon

Møtested: Ullensvang
Adresse: Ihleveien 6
Postnummer: 2040
Sted: Kløfta
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 19:00:00
Møtespråk: no

Les merrotary-lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...