Kronerulling for Stein Ove Berg minnesmerke


Etter oppslag i Romerikes Blad om arbeidet med minnesmerke for Stein Ove Berg, har både firmaer og privatpersoner etterlyst hvorledes de kan bidra til dette. Kløfta Rotaryklubb har opprettet en egen konto for dette formålet, hvor gaver til minnesmerket kan settes inn. Bruk: 


Kontonummer 1870.41.30747 for uavkortet bidrag, 
eller Vipps til nr 133256.


Prosjektet som er organisert i fellesskap av Kløfta Vel, Kløfta Rotaryklubb og Vocus viseklubb, har som mål å hedre visedikteren og trubaduren Stein Ove Berg med et minnesmerke i Kløftaparken. Kunstneren Bjørn Sørvang Hansen vil nå utarbeide et egnet relieff forslag over Stein Ove Berg. Et relieff som vil bli festet på en større steinskulptur. Modeller for et tilsvarende relieff finnes allerede flere steder rundt i Norge og bli et flott minnesmerke og blikkfang som ikke står noe tilbake for en frittstående helskulptur. Et slikt relieff i bronse i størrelse 1,0m x 0,6m vil ha en økonomisk totalramme ferdig oppsatt på om lag 200.000 kroner. De første 100.000 er allerede på plass forteller prosjektleder Gro Irene Holt. Nå starter derfor en kronerulling for de siste hundre tusen. Stein Nagel i "Utleietelt.no" har allerede lovet de første 5000 til denne kronerullingen.

 

 

 
Kronerulling for Stein Ove Berg minnesmerke

27. april 2021

Kronerulling for Stein Ove Berg minnesmerke

Etter oppslaget i Romerikes Blad om minnesmerke for Stein Ove Berg, har mange spurt hvordan de kan bidra. Bruk denne kontoen: 1870.41.30747 for uavkortet bidrag til kronerullingen. Eventuelt kan du også bruke Vippsnr 133256..

Stein Ove Berg fortjener virkelig å bli hedret!

25. april 2021

Stein Ove Berg fortjener virkelig å bli hedret!

Romerikes Blad har skrevet en artikkel om arbeidet for å få satt opp et minnesmerke av Stein Ove Berg i Kløftaparken. På bildet ser vi initiativtakere fra Kløfta Vel, Kløfta Rotaryklubb og Vocus viseklubb.

Kløfta Rotaryklubb gir kr 5.000 til påske-aksjon

2. april 2021

Kløfta Rotaryklubb gir kr 5.000 til påske-aksjon

Påske-aksjonen "Sammen for 2040" er en frivillighetstjeneste med fokus på innbyggere bosatt på 2040 Kløfta. Hensikten er å hjelpe folk som har vansker med å komme seg gjennom påskehelgen.

Militærkuppet i Myanmar

6. februar 2021

Militærkuppet i Myanmar

Det har vært militærkupp i Burma/Myanmar. Ettersom vi støtter Gyaw Gyaw følger vi naturlig nok situasjonen, og får som vanlig god informasjon fra Line Ramstad. Her kan du lese hennes ferske orientering.

Tragedien i Ask, Gjerdrum

2. januar 2021

Tragedien i Ask, Gjerdrum

Kløfta Rotaryklubb har medlemmer fra Gjerdrum, Ullensaker og Sørum. Heldigvis er ingen av våre medlemmer i Gjerdrum savnet. Alle er likevel sterkt berørt av det som har skjedd.

Utsatte møter

7. november 2020

Utsatte møter

Myndighetene anmoder oss å "holde seg mest mulig hjemme" framover. I tillegg har Ullensaker kommune kommet med tilstramninger mot corona-pandemien. Dette påvirker vår møtevirksomhet, og inntil videre er alle møter utsatte.

Nyhetsbrev fra Gyaw Gyaw

4. november 2020

Nyhetsbrev fra Gyaw Gyaw

Her er et nyhetsbrev til Rotary fra Line Ramstad i Gyaw Gyaw-prosjektet som vi støtter. Bildet til venstre er av den engasjerte foredragsholderen da hun besøkte klubben høst.

Mini-Oktoberfest

13. oktober 2020

Mini-Oktoberfest

Mandag 12. oktober ble det arrangert en mini-Oktoberfest i klubben. Covid-19-reglene ble selvsagt godt ivaretatt. Det ble også tatt opp et nytt medlem denne kvelden, Ingeborg Gresaker.

Stein Ove Berg-konserten avlyst igjen

26. august 2020

Stein Ove Berg-konserten avlyst igjen

Fellesprosjektet «Stein Ove Berg på sokkel» må dessverre nok en gang avlyse konserten på Kløfta Vel. Først var det konserten 15. mars, og nå 6. september. Årsaken er åpenbar. En konsert med mange tilhørere er ikke tilrådelig i disse koronatider.

Jan Erik Holter ny president på sommeravslutningen

26. juni 2020

Jan Erik Holter ny president på sommeravslutningen

Mandag 29. juni 2020 var dette Rotary-året omme og da inviterte Tone Merete Skaar til hyggelig samvær hjemme på gården «Uranienborg» der hun bor sammen med sin familie.

se Kløfta Rotary på Facebook

Møteinformasjon

Møtested: Ullensvang
Adresse: Ihleveien 6
Postnummer: 2040
Sted: Kløfta
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 19:00:00
Møtespråk: no

Les merrotary-lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...